KARRIEREFORLØB

2011 – Direktør, ADHD-foreningen, (www.adhd.dk)

ADHD-foreningen er en landsdækkende medlemsorganisation der har til formål at ruste mennesker med ADHD, så det er dem og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet. Fundamentet er stor viden om ADHD og de mennesker, der er berørt. Foreningen organiserer ca. 200 frivillige, 6.000 medlemmer og 15 ansatte.

Ansvarsområde: Ansvarlig for udvikling og driften af ADHD-foreningen igennem målrettet ledelse og udvikling af medarbejdere og frivillige. Ansvarlig for at styrke netværks- og fortalerarbejde samt udvikle og implementere foreningens 2-årige målsætningsprogram. Overordnet ansvarlig for foreningens økonomi, herunder dispositioner og støttemidler.

2011 – 2011 Konstitueret direktør, ADHD-foreningen (www.adhd.dk)

2009 – 2011 Fundraising & kommunikationschef, ADHD-foreningen (www.adhd.dk)

Ansvarsområde: Ansvarlig for opbygningen af kommunikationsafdeling i ADHD-foreningen med det formål at udvikle en stærk kommunikationsplatform med stort REACH. Samtidigt fortsætte udviklingen af fundraisingområdet.

2008 – 2009 Fundraiser, ADHD-foreningen (www.adhd.dk)

Ansvarsområde: Ansvarlig for at opbygge en bæredygtig fundraisingfunktion over 6 måneder. Udvikle langsigtet fundraisingstrategi og få implementeret fokus på fundraising i hele organisationen.

2003 – 2008 Partner og direktør i bazig ApS (www.bazig.dk)

bazig er et dansk selskab, som udvikler, producerer og markedsfører miljøteknologi. Løsningerne omfatter oliefiltrerings – og absorberingsløsninger til industrien og maritime flåder samt udstyr til kystsikring mod olieforurening. bazig blev solgt fra til MCE A/S ved udgangen af 2007.

Arbejdsområder: Ansvarlig for den daglige ledelse, stakeholder ledelse, samt varetagelse af salg og markedsføring til key accounts og herunder projektledelse ved udvikling af nye produkter inklusiv den efterfølgende lancering på europæisk plan.

2000 – 2003 Marketing & Communications Manager, Intel Corporation (www.intel.com)

Intel Corporation er en amerikansk concern som i dag beskæftiger ca. 100.000 mennesker over hele verden. Intel udvikler, producerer og markedsfører blandt andet integrerede teknologiske kommunikationsløsninger.

Arbejdsområder: Ledelsesansvar på tværs af landegrænser med fokus på kommunikationsstrategier, internationale produktlanceringer og intern træning af nøglemedarbejdere.

1998 – 2000 Product Specialist, Maersk Medical (www.unomedical.dk)

Maersk Medical, industriselskab under A.P. Møller, udvikler og producerer medicinsk engangsudstyr til det professionelle hospitalsmarked og hjemmeplejeområdet.

Ansvarsområde: Leder af produktområde med ansvar for markedsanalyser, produktstrategier, produktlanceringer, træning af kunder i udlandet og intern træning af medarbejdere. Tilknyttet produktudviklingsafdelingen med ansvar for field research med rutinemæssige ophold på hospitaler og plejehjem i Europa.

1996 – 1998 International Export Assistance, Maersk Medical (www.unomedical.dk)

Ansvarsområde: Ansvarlig for den daglige kommunikation til key accounts med særlig fokus på produkttræning og markedsføring. Endvidere intern ansvarlig for serviceniveau for den eksterne kommunikation. Leder af intern træning bl.a. af elever.

1995 – 1996 International Sales Assistance, Maersk Medical (www.unomedical.dk)

Ansvarsområde: Assisterende salgschef til kunder i Skandinavien samt Beneluxlandene. Ansvarlig for ordremodtagelse, reklamationsbehandling og projektledelse af marketingprojekter med key accounts.

UDDANNELSE & FAGLIG TRÆNING

2018 Certificering i Praktisk Ledelse ved UPTION, DK

2017 Adfærdsdesigner, Bro Kommunikation, DK

2016 Essentials of Non-Profit Strategi, Philanthropy University, Berkeley-Hass, US (online)

2015 Storytelling, Philanthropy University, powered by Berkeley-Hass, US (online)

2002 -2005 Executive MBA, Henley Business School, UK

2001 Intel Situational Leadership Program, US

2001 Intel Management Program, US & DK

1998 – 2000 HD Udenrigshandel, Copenhagen Business School, DK

1993 – 1995 International Markedsøkonom i markedsføring, Roskilde Handelsskole, DK

1992 – 1993 Ophold i Los Angeles, Californien, US 1989 – 1992 Sproglig student, Himmelev Gymnasium, DK

FRIVILLIGT ARBEJDE (nuværende)

2019 – Bestyrelsesmedlem Fyns Tennis Union

2019 – Bestyrelsesmedlem Kerteminde Tennisklub

2014 – Bestyrelsesformand for Nymarken Skole & Børnehus, Kerteminde DK

NETVÆRKSPROFILER https://www.facebook.com/Clydiksen/ https://twitter.com/cllydiksen https://www.linkedin.com/in/camillalouiselydiksen/ https://www.instagram.com/camillalydiksen/